Trappen en hekwerken

Maatwerk hekwerk en trappen bij Mulklé Metaal in Nunspeet 

Als specialist in hekwerken en trappen leveren en plaatsen wij deze ook bij bedrijven en particulieren in Zwolle en omgeving. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige kwaliteit die zorgt voor een mooie uitstraling. Laat Mulklé Metaal uw trap of hekwerk op maat maken en kies uw favoriete stijl. Nadat u gekozen heeft, plannen we in wanneer we de trap of het hekwerk op maat maken bij u plaatsen. 

Trap inmeten en plaatsen omgeving Amersfoort 

Geniet van een mooie trap die tot in de kleinste details passend wordt gemaakt door onze deskundige medewerkers. Laat hierbij de stijl van uw interieur om een mooie manier terugkomen en breng zo eenheid in uw pand. In zee gaan met Mulklé Metaal betekent aandacht voor: 

 • Materiaal 
 • Afwerking 
 • Formaat 
 • Stijl 
 • Design 

Stalen of RVS buitentrap in Almere 

Bent u op zoek naar een nieuwe buitentrap in een bepaalde stijl? Kies uit ons assortiment een RVS of stalen trap, geheel naar uw wens. Bij het plaatsen van een buitentrap is het mooi om ook het hekwerk in dezelfde stijl te kiezen. Neem gerust even contact met ons op zodat wij u wat voorbeelden kunnen laten zien en u een passende offerte kunnen toesturen. Zo bent u direct op de hoogte van alle mogelijkheden en zijn uw nieuwe trap en hekwerk al een stap dichterbij.  

Persoonlijk advies van Mulklé Metaal 

Het plaatsen van een hekwerk of trap vraagt om vakmanschap. Met onze kennis en ruime ervaring weten wat precies wat nodig is om van uw aanwinst een echte blikvanger te maken. Voor het plaatsen maken wij onder meer gebruik van machines. Gun uzelf die mooie trap en dat fraaie hekwerk en profiteer van: 

 • Persoonlijk advies 
 • Heldere afspraken  
 • Goede dienstverlening 
 • Een offerte op maat  
 • Advies, voorbereiding en maatwerk op locatie 

Bij Mulklé Metaal zijn wordt met passie gewerkt en zijn wij u graag van dienst. Een afspraak is bij ons dan ook zo gemaakt. Na ons advies heeft u meteen helder welk hekwerk perfect past bij uw nieuwe trap. Zo ontstaat een bijzonder geheel, waarbij alles goed op elkaar is afgestemd. 

Hekwerken en trappen voor particulieren en bedrijven in Apeldoorn 

Onze service en dienstverlening is gericht op zowel bedrijven als particulieren. De omvang van het project is hierbij niet van belang. Met voldoende vakkundig personeel weten wij ook elk project in de buurt van Utrecht tijdig af te ronden. Hoewel het plaatsen en afwerken van uw trap of hekwerk bij u op locatie plaatsvindt, worden de voorbereidende werkzaamheden in onze werkplaats uitgevoerd. Denk hierbij aan de benodigde onderdelen die aan elkaar worden gelast.  

Stalen hekwerk voor optimale veiligheid 

Met een robuust hekwerk vergroot u de veiligheid van uw pand en al uw eigendommen die binnen aanwezig zijn. Kies ervoor om uw hekwerk uit te breiden met een beveiligingsnetwerk en toegangspoort voor optimale veiligheid. Dit geeft ongenode gasten het nakijken. Een stalen hekwerk hoeft zeker niet ten koste te gaan van de aanblik van uw pand. Wij voorzien u van een stalen hekwerk in de volgende stijlen: luxe, strak, modern, robuust of sierlijk. 

Stijlen hekwerken 

Neem contact met ons als u twijfelt aan de mooiste oplossing voor uw situatie. Wij kijken graag met u mee. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt uit ons assortiment: 

 • Poorten 
 • Spijlenhekwerken 
 • Gaaswerken 
 • Beveiligingshekwerken 
 • Sierhekwerken 

Voor vragen, advies of een offerte op maat staan wij u graag te woord. Vul online het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via (0341) - 25 68 44. Liever contact via e-mail? Stel dan uw vraag via info@mulklemetaal.nl.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Mulklé Metaal B.V. logo
Mulklé Metaal B.V.

Stel uw vraag

Trappen en hekwerken