Trappen en Hekwerken van diverse metalen

Onder de vele metaalconstructies geproduceerd door Mulklé Metaal zijn trappen en de bijbehorende hekwerken. De trappen en het hekwerk worden op maat gemaakt. Hierdoor sluiten ze perfect aan bij de rest van het gebouw en voldoen de trappen aan de juiste ontwerp en kwaliteit eisen.

Trappen en bijbehorend hekwerk voor huizen en kantoorpanden

Mulklé Metaal produceert de trappen en het bijbehorende hekwerk zowel voor woningen als voor bedrijven. Het maakt daarbij niet uit of het om een grootschalig of kleinschalig project gaat. Wij beschikken over voldoende vakkundig personeel om grote projecten op tijd en met hoge kwaliteit te kunnen voltooien.

Wanneer wij in contact komen met onze opdrachtgever wordt waar nodig de trap en het hekwerk ingemeten. Hierna kan er een ontwerp gemaakt worden. Na goedkeuring van het ontwerp wordt de productie van de trap en het hekwerk gestart.

Waar worden de trappen en het hekwerk geproduceerd?

De onderdelen van de trappen en het hekwerk wordt in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hier worden waar mogelijk de verschillende onderdelen aan elkaar gelast. De voltooiing en montage van de trappen en het hekwerk gebeurt op uw locatie.

Van welke materialen worden de trappen geproduceerd?

Wanneer u graag een trap wilt laten produceren, zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het materiaalgebruik. Het is mogelijk om ervoor te kiezen om een volledige stalen of RVS trap te laten produceren, deze optie wordt veel gebruikt voor buiten. Het is uiteraard ook mogelijk om deze metalen te combineren met bijvoorbeeld houten treden.

Tijdens een gesprek vertellen we u graag meer over de verschillende mogelijkheden bij Mulklé Metaal. In de afbeeldingen hieronder ziet u alvast enkele voorbeelden van trappen en hekwerken die eerder zijn geproduceerd en gemonteerd door ons team! Voor meer informatie of voor verdere vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Copyright © Mulklé Metaal 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap