Trappen en Hekwerken van diverse metalen

Mulklé Metaal produceert naast veel verschillende metaalconstructies ook veel trappen en de bijbehorende hekwerken. De trappen en het hekwerk worden op maat gemaakt. Hierdoor sluiten ze perfect aan bij het gebouw en voldoen de trappen aan de juiste ontwerp en kwaliteit eisen.

Trappen en bijbehorend hekwerk voor huizen en kantoorpanden

Mulklé Metaal produceert de trappen en het bijbehorende hekwerk zowel voor woningen als voor bedrijven. Het maakt daarbij niet uit of het om een grootschalig of kleinschalig project gaat. Wij beschikken over voldoende vakkundig personeel om grote projecten op tijd en met hoge kwaliteit te kunnen voltooien.

Na het contact met onze opdrachtgever wordt waar nodig de trap en het hekwerk ingemeten. Hierna kan er een ontwerp gemaakt worden. Na goedkeuring van het ontwerp wordt de productie van de trap en het hekwerk gestart.

Waar worden de trappen en hekwerken geproduceerd?

De onderdelen van de trappen en het hekwerk worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hier worden waar mogelijk de verschillende onderdelen aan elkaar gelast. De eind constructie en montage van de trappen en het hekwerk gebeurt op uw locatie.

Van welke materialen worden de trappen geproduceerd?

Wanneer u een trap wilt laten produceren, zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het materiaalgebruik. Het is mogelijk om ervoor te kiezen een volledige stalen of RVS trap te laten produceren, deze optie wordt veel gebruikt voor buiten. Het is uiteraard ook mogelijk om deze metalen voor binnen te combineren met bijvoorbeeld houten treden.

Tijdens een gesprek vertellen we u graag meer over de verschillende mogelijkheden bij Mulklé Metaal. Op de foto's hieronder ziet u enkele voorbeelden van trappen en hekwerken die eerder zijn geproduceerd en gemonteerd door ons vakkundig team! Voor meer informatie of voor verdere vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Copyright © Mulklé Metaal 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap