Aluminium en RVS voor constructies en projecten

Naast het gebruik van staal, maakt Mulklé Metaal ook gebruik van aluminium en RVS voor het produceren van constructies. Aluminium is een zilverwit metaal en erg licht van gewicht in vergelijking met andere soorten metaal. Dit betekent niet dat het metaal minder sterk is. Bovendien is aluminium goed bewerkbaar en duurzaam in gebruik.

Corrosiebestendig en duurzaam

RVS staat voor roestvast staal. RVS bevat een chroom dat het staal beschermt tegen roesten. RVS is een corrosiebestendig en duurzaam materiaal en gaat lang mee. Constructies van aluminium en RVS brengen dus een hoop voordelen met zich mee ten opzichte van stalen constructies.

Voor welke toepassingen kunnen aluminium en RVS constructies gebruikt worden?

Het gebruik van aluminium en RVS zien we op vele verschillende plekken en branches terug. Vele constructies zijn terug te zien in onder andere de industrie en de utiliteitsbouw. Er worden veel producten van gemaakt waarbij het van belang is dat de producten stevig zijn, maar niet te zwaar worden. Op de foto's hieronder ziet u enkele producten van aluminium en RVS geproduceerd door Mulklé Metaal.  

Het verwerken van RVS door middel van lasersnijden

In sommige gevallen maken we gebruik van lasersnijden. Door middel van lasersnijden kan zeer precies gewerkt worden. Het lasersnijden van producten voert Mulklé Metaal in eigen fabriek en werkplaats.

Welke wensen heeft u?

We komen graag met u in contact om te bespreken welke wensen u heeft op het gebied van aluminium of RVS constructies. Heeft u vragen over onze producten of lasersnijden? Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen!