Over Mulklé Metaal

Mulklé Metaal is een snel groeiend metaalbewerking en -constructie bedrijf uit Nunspeet. Al sinds 1997 ontwerpen, produceren en installeren wij hoogwaardige kwaliteit staalconstructies, frames, maatwerk en projecten door heel Nederland met lasersnijden, laswerk, conserveringen en montage in staal, cortenstaal, aluminium en RVS.

Meedenken over de juiste oplossing

Onze klanten zijn voornamelijk bedrijven in de machinebouw, woning- en utiliteitsbouw, maar ook voor projecten in de openbare ruimte weten steeds meer bedrijven en instellingen ons te vinden. We kenmerken ons door kwaliteit, vakmanschap, teamwerk, korte lijnen en een proactieve houding. En we zijn op ons best als we met de klant kunnen meedenken over de juiste oplossing.

Kwaliteit, kennis en vakmanschap van het team

“Mulklé Metaal staat bekend om het zorgvuldig en op maat werken voor de klant. De klant is koning! De klant heeft een wens en het team van Mulklé denkt mee en gaat er zorgvuldig mee aan de slag. Deze werkwijze hanteren wij al vanaf 1997. Dat heeft alles te maken met de kwaliteit, kennis en vakmanschap van het team" - Joop Versteeg, directeur

Meer Weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en werkwijze van Mulklé Metaal voor uw project? Neemt u dan vrijblijvend contact op voor een kennismaking of offerte-aanvraag. Wij zijn graag bereid om uw vragen te beantwoorden. Wij vertellen u graag meer!