Trappen en Hekwerken van diverse metalen

Mulklé Metaal produceert naast veel verschillende constructies ook veel trappen en de bijbehorende hekwerken. De trappen en hekwerken worden op maat gemaakt. Hierdoor sluiten ze perfect aan op het gebouw en voldoen de trappen aan het juiste ontwerp en kwaliteit eisen.

Trappen en bijbehorende hekwerken voor huizen en kantoorpanden

Mulklé Metaal produceert de trappen en de bijbehorende hekwerken zowel voor woningen als voor bedrijven. Het maakt daarbij niet uit of het om een grootschalig of kleinschalig project gaat. Wij beschikken over voldoende vakkundig personeel om grote projecten op tijd en met hoge kwaliteit te kunnen voltooien.

Inmeten en ontwerp

Na het contact met onze opdrachtgever wordt waar nodig de trap en het hekwerk ingemeten. Hierna kan er een ontwerp gemaakt worden. Na goedkeuring van het ontwerp wordt de productie van de trap en het hekwerk gestart.

Productie en montage

De onderdelen van de trappen en het hekwerk worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hier worden de verschillende onderdelen aan elkaar gelast. De montage van de trappen en hekwerken gebeurt op uw locatie.

Van welke materialen worden de trappen geproduceerd?

Wanneer u een trap wilt laten produceren, zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het materiaalgebruik. Het is mogelijk om ervoor te kiezen een volledige stalen of RVS trap te laten produceren. Het is uiteraard ook mogelijk om deze metalen voor binnen te combineren met bijvoorbeeld houten treden.

Een paar voorbeelden

Tijdens een gesprek vertellen we u graag meer over de verschillende mogelijkheden bij Mulklé Metaal. Op de foto's hieronder ziet u enkele voorbeelden van trappen en hekwerken die eerder zijn geproduceerd en gemonteerd door ons vakkundige team! Voor meer informatie of voor verdere vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.