Frames voor machinebouw of productielijn

Zoekt u een bedrijf dat kwaliteit frames kan produceren voor uw machinebouw? Bij Mulklé Metaal kunt u terecht voor de productie van constructies en frames voor uw machine of productielijn! Wij komen graag met u in contact om te bespreken welke wensen en eisen u heeft. Onze producten zijn namelijk volledig op maat gemaakt! 

Wij beschikken over jarenlange ervaring en een vakkundig team specialisten die het werk op de juiste manier kunnen uitvoeren. Dit resulteert in kwaliteit producten die lang meegaan.

Frames voor de machinebouw of productielijn worden gemaakt van alle mogelijke materialen. Enkele voorbeelden hiervan zijn staal, aluminium, RVS en cortenstaal

Onze producten worden in eigen fabriek en werkplaats geproduceerd. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid gereedschap om uw frame op de juiste manier te produceren. Het gereedschap voldoet aan de gestelde eisen voor kwaliteit en veiligheid. Na de productie zorgen wij dat de frames op locatie worden gemonteerd. Dit werk doen wij in samenwerking met onze partners. Ook bij het monteren van de frames bent u verzekerd van hoge kwaliteit, doordat wij samenwerken met professionele montage medewerkers. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van frames geproduceerd door Mulklé Metaal.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het produceren van frames voor machinebouw? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen!