Staalconstructies op maat door Mulklé Metaal

Mulklé Metaal ontwerpt, produceert en installeert staalconstructies op maat voor verschillende toepassingen. Op onderstaande foto's ziet u enkele voorbeelden van staalconstructies geproduceerd door ons vakkundige team. Bij Mulklé Metaal kunt u bij voorbeeld terecht voor het produceren van staalconstructies voor de aanbouw van bedrijfspanden. Daarnaast produceren wij ook constructies voor decoratie zowel binnen als buiten.

Staalconstructies op maat gemaakt

De staalconstructies geproduceerd door Mulklé Metaal zijn op maat gemaakt. Wij komen graag met u in contact om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Voorafgaand aan de productie wordt er een ontwerp gemaakt, deze wordt vervolgens met u besproken. Na uw goedkeuring wordt de productie gestart. Dit gebeurt in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij met kwaliteit laswerk hoge kwaliteit constructies garanderen.

De staalconstructies geproduceerd door Mulklé Metaal zijn vakwerk, mooi en op de juiste manier afgewerkt. Na de productie wordt de staalconstructie op uw locatie gemonteerd. Deze montage doen wij in samenwerking met professionele monteurs waardoor wij wederom hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Welke nabehandelingen zijn er nodig voor staalconstructies?

Wanneer u kiest voor een stalen constructie is het belangrijk dat deze na de productie een nabehandeling krijgt. Door deze nabehandeling uit te voeren, wordt de levensduur van de constructie verlengt en heeft deze minder onderhoud nodig. Wanneer u deze nabehandeling niet uitvoert zullen er eerder gebreken kunnen ontstaan. 

Er zijn verschillende opties voor het nabehandelen van staalconstructies. Denk bijvoorbeeld aan poedercoating of het verzinken van de constructies. Mulklé Metaal levert een constructie op inclusief de door u gewenste nabehandeling. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat voor een lange tijd!

Wilt u graag meer informatie over onze staalconstructies en de verschillende mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Copyright © Mulklé Metaal 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap