Staalconstructies op maat door Mulklé Metaal

Mulklé Metaal ontwerpt, produceert en installeert diverse staalconstructies voor verschillende toepassingen. Op onderstaande afbeeldingen ziet u enkele voorbeelden van staalconstructies geproduceerd door ons vakkundige team. Bij Mulklé Metaal kunt u onder andere terecht voor het produceren van staalconstructies voor de aanbouw van bijvoorbeeld bedrijfspanden. Daarnaast produceren wij ook constructies voor decoratieve doeleinden voor zowel binnen als buiten.

Staalconstructies op maat gemaakt

De staalconstructies geproduceerd door Mulklé Metaal zijn op maat gemaakt. Wij komen graag met u in contact om te bespreken wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn. Voorafgaand aan de productie wordt er een ontwerp gemaakt, deze wordt vervolgens met u besproken. Na goedkeuring zal de productie gestart worden. Dit gebeurt in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit constructies garanderen met kwaliteit laswerk. De staalconstructies geproduceerd door Mulklé Metaal zijn mooi en op de juiste manier afgewerkt. Het gaat hier om vakwerk. 

Na de productie zal de staalconstructie op uw locatie worden gemonteerd. Deze montage doen wij in samenwerking met professionele monteurs. Door deze samenwerking kunnen wij wederom hoge kwaliteit garanderen.

Welke nabehandelingen zijn er nodig voor staalconstructies?

Wanneer u kiest voor een stalen constructie is het belangrijk dat deze na de productie een nabehandeling krijgt. Door deze nabehandeling uit te voeren, wordt de levensduur van de constructie verlengt en heeft deze minder onderhoud nodig. Wanneer u deze nabehandeling niet uitvoert zullen er eerder gebreken ontstaan.

Er zijn verschillende opties voor het nabehandelen van staalconstructies. Denk bijvoorbeeld aan poedercoating of het verzinken van de constructies. Mulklé Metaal levert een constructie op inclusief gewenste nabehandeling. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat voor een lange tijd!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden en de verschillende mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Copyright © Mulklé Metaal 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap