Vacatures

Mulklé Metaal is een snel groeiend metaalbewerkingsbedrijf uit Nunspeet. Al sinds 1997 leveren wij door het hele land maatwerk in staal, cortenstaal, aluminium en RVS. Onze klanten zijn voornamelijk bedrijven in de machinebouw en utiliteitsbouw, maar ook daarbuiten weten steeds meer bedrijven en instellingen ons te vinden. We kenmerken ons door teamwerk, korte lijnen en een proactieve houding. En we zijn op ons best als we met de klant kunnen meedenken over de juiste oplossing. Spreekt u/jou dit aan neem dan nu contact met ons op!

Bekijk onze vacatures:

Montagemedewerker(s)

Als stoere montagemedewerker ben je fit en flexibel genoeg om staalconstructies op te bouwen, gevelbeplating aan te brengen en trappen, hekwerken en balustrades te plaatsen op project locatie in alle stadia van de totstandkoming van het project. Je gaat werken met veel afwisseling aan uiteenlopende projecten.

Bekijk vacature

Calculator

Als calculator ben je accuraat, gedreven, communicatief en verantwoordelijk voor het uitwerken van complexe aanvragen tot betrouwbare en duidelijke kostprijscalculaties, projectbegrotingen en offertes. Je bent in staat klantwensen te vertalen naar technische oplossingen, waarbij je het commerciële aspect niet uit het oog verliest. Dagelijks onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Lees meer>>

Bekijk vacature

Tekenaar

Als tekenaar ben je verantwoordelijk voor het maken en detailleren van productietekeningen en samenstellingen volgens de wensen van onze opdrachtgevers. Je werkt zelfstandig als tekenaar in ons ERP systeem Construsteel

Bekijk vacature

Constructiebankwerker(s)

Na een inwerkperiode ben je in staat zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van constructiewerk volgens de vereiste NEN1090 norm te kunnen uitvoeren. Het gaat hierbij om het maken en bouwen van trappen, hekwerken en balustraden. Ook produceer je machineframes en diverse verschillende andere metalen onderdelen.

Bekijk vacature

BBL Leer/Werkplek

Als BBL-leerling ga je gedurende de opleiding drie of vier dagen in de week aan de slag bij ons bedrijf en één of twee dagen per week naar school.

Bekijk vacature

 

Copyright © Mulklé Metaal 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap