Kwaliteitslaswerk uitgevoerd door professionals

Om verschillende metaalconstructies op de juiste manier te produceren is laswerk nodig. Lassen houdt in dat er door gebruik te maken van hitte twee metaaldelen tot één geheel worden gevormd. Met lassen zorgen we er dus voor dat verschillende metaalonderdelen op de juiste manier aan elkaar verbonden worden en er een constructie ontstaat. Het laswerk wordt uitgevoerd met een zogenoemde lasboog.

Laswerkzaamheden laten uitvoeren door Mulklé Metaal

Bij Mulklé Metaal bent u verzekerd van kwaliteitslaswerk. Het laswerk is vakwerk, uitgevoerd door ons team aan professionals. We zorgen ervoor dat het laswerk op de juiste manier is afgewerkt en er netjes uit ziet.

Daarnaast is het uiteraard van belang dat het laswerk volgens de juiste technieken is uitgevoerd, zodat de metalen onderdelen stevig en op de juiste manier verbonden worden. Er zijn een aantal wettelijke eisen waaraan bepaalde constructies moeten voldoen. Hier wordt tijdens het lassen rekening mee gehouden.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze laswerkzaamheden? Het is mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 

Copyright © Mulklé Metaal 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap