Machineframes

Machineframes van topkwaliteit bij Mulklé Metaal

De afgelopen jaren is bouw van machineframes steeds een groter deel van onze werkzaamheden geworden. Voor het vervaardigen van steeds uitgebreidere onderdelen voor de bouw van een machineframe, kan Mulklé Metaal leunen op onze ruime ervaring met maatnauwkeurig laswerk en de aanwezige kennis binnen ons bedrijf. Het machinepark is modern en voldoet aan de hedendaagse eisen, maar ook onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers geven ons de mogelijkheid om voor onze klanten zowel enkelvoudige als samengestelde machineframes volgens tekening en specificaties te produceren. Op onze website staan enkele voorbeelden machine frames van klanten die u voorgingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden en diensten die Mulklé Metaal kan leveren.

Fabricatie van machineframes door Mulklé Metaal

Wist u dat Mulklé Metaal altijd maatwerk betreft machineframes levert? Wij fabriceren en leveren van een enkel eenvoudig product tot aan complete samenstellingen. Veelal bouwen wij projectmatige machineframes voor onze klanten. Naast het vervaardigen van machineframes, produceren wij ook:

  • Cortenstalen producten voor hoveniersbedrijven
  • Aluminium en RVS producten
  • Knip en zetwerken in alle soorten maten
  • Staalconstructies
  • Trappen en hekwerken in allerlei uitvoeringen
  • Staalconstructies, trappen en hekwerken uitgevoerd volgens EN-1090 klasse I of II

Alles met kwaliteitslaswerk voor staal, aluminium en RVS, alle montage en laswerkzaamheden op onze eigen bouwplaats. Het tekenwerk en ontwikkeling van o.a. machineframes wordt uitgevoerd d.m.v. ons tekenpakket Tekla.

Wilt u graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden aan de hand van uw wensen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Mulklé Metaal B.V. logo
Mulklé Metaal B.V.

Stel uw vraag

Machineframes