Amersfoort

Mulklé Metaal maakt op maat gemaakte machineframes voor klanten in Amersfoort 

Wat maakt Mulklé Metaal uniek als het gaat om het laten maken van machineframes van staal? Wij zijn in staat om machineframes volledig op maat te maken, precies zoals de klant dat wenst. We luisteren graag naar onze klanten om te begrijpen hoe en waar de machineframes in Amersfoort worden gebruikt. Zodat we perfect kunnen inspelen op hun behoeften. We hebben al een breed scala aan machineframes geleverd aan klanten in verschillende industrieën in Amersfoort. Met onze hijscapaciteit kunnen we machineframes produceren met een totaalgewicht van ongeveer 5000 kg. Voor deskundig advies over onze op maat gemaakte machineframes, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Machineframes van staal laten maken 

In Amersfoort kunnen we een breed scala aan machineframes op maat ontwerpen, bouwen en installeren. Van trappen tot spantconstructies, van machineframes tot bordessen. We bieden de mogelijkheid om elk materiaal te gebruiken. Waaronder staal, aluminium en roestvrij staal, afhankelijk van de situatie. Bij Mulklé Metaal verwerken we voornamelijk staal in verschillende soorten, maten en kwaliteiten. Daarnaast zijn we bedreven in het snijden, kanten en lassen van RVS en aluminium. We hebben een uitgebreide voorraad plaat, koker en stafmaterialen om snel te kunnen reageren op vragen van klanten. Onze ervaring strekt zich uit tot het verwerken van diverse materialen machineframes, waaronder: 

  • Staal 
  • Sterk staal 
  • Slijtvast staal 
  • Cortenstaal 
  • Roestvast staal 
  • Aluminium 

We bieden graag advies aan in onze werkplaats voor het ontwerpen van machineframes. 

Ontdek ons aanbod aan constructies  

Bij Mulklé Metaal gaan we verder dan het laten maken van machineframes. We bieden ook een breed scala aan andere constructies, waaronder: 

  • Trappen 
  • Staalconstructies voor utiliteitsbouw 
  • Stalen zitbanken 
  • Speciale producten van cortenstaal voor hoveniersbedrijven.  

Onze specialiteit ligt in machineframes laten maken in Amersfoort volgens uw specifieke wensen en eisen. Daarbij zorgen we ervoor dat onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Ondersteund door de juiste certificeringen, zoals VCA en NCK. In onze werkplaats maken we gebruik van moderne gereedschappen en geavanceerde technieken om machineframes met zorg en precisie te vervaardigen. Ons toegewijde team, met uitgebreide ervaring en de benodigde kennis en vaardigheden, staat klaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Bezoek onze website voor inspiratie en neem contact op met ons team om uw ideeën en specificaties te bespreken. Samen kunnen we een plan op maat maken dat perfect aansluit bij uw behoeften. 

Neem contact op

Mulklé Metaal B.V. logo
Mulklé Metaal B.V.

Stel uw vraag

Machineframes | Amersfoort