Apeldoorn

Op maat gemaakte machineframes bij Mulklé Metaal  

Mulklé Metaal staat bekend om het produceren van op maat gemaakte machineframes voor klanten in Apeldoorn. Onze focus ligt op het begrijpen van uw specifieke behoeften en toepassingen. Zodat we precies kunnen inspelen op uw wensen. Met onze uitgebreide expertise hebben we al diverse machineframes geleverd aan verschillende industrieën in Apeldoorn. Onze hijscapaciteit maakt het mogelijk om onderdelen voor machineframes te produceren met een totaalgewicht tot ongeveer 5000 kg. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte machineframe? Aarzel dan niet om contact op te nemen.   

Machineframes laten maken voor uw bedrijf in Apeldoorn 

Bij Mulklé Metaal bieden we een breed scala aan op maat gemaakte machineframes die speciaal voor u in Apeldoorn ontworpen, gebouwd en gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om trappen, spantconstructies, bordessen of andere toepassingen. Wij kunnen werken met verschillende materialen, zoals staal, aluminium en RVS, afhankelijk van uw specifieke situatie. We hebben uitgebreide ervaring in het verwerken van diverse soorten, maten en kwaliteiten staal voor machineframes. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden voor het snijden, kanten en lassen van RVS en aluminium. Onze voorraad aan plaat-, koker- en stafmaterialen stelt ons in staat om snel te reageren op uw vragen als klant. We zijn gespecialiseerd in de verwerking van verschillende materialen machineframes, waaronder: 

  • Hoge sterkte staalsoorten 
  • Slijtvaste staalsoorten 
  • Cortenstaal 
  • Roestvast staal 
  • Aluminium 

Bij het ontwerpen van machineframes van staal staan wij graag voor u klaar in onze werkplaats. 

Uitgebreid aanbod aan constructies 

Naast machineframes, produceert Mulklé Metaal ook een verscheidenheid aan andere constructies, waaronder: 

  • Diverse trapconstructies 
  • Staalconstructies speciaal voor utiliteitsbouw 
  • Maatwerk stalen zitbanken 
  • Op maat gemaakte producten van cortenstaal  

Het bouwen van machineframes volgens uw specifieke wensen en eisen is een van onze specialiteiten. Met de juiste certificeringen, zoals VCA en NCK, zorgen we ervoor dat onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. In onze goed uitgeruste werkplaats worden machineframes vervaardigd met moderne gereedschappen en geavanceerde technieken. Ons toegewijde team beschikt over de nodige kennis en vaardigheden om aan al uw verwachtingen te voldoen. Bij Mulklé Metaal streven we ernaar om uw ideeën om te zetten in hoogwaardige en duurzame machineframes die perfect aansluiten bij uw behoeften. 

Neem contact op

Mulklé Metaal B.V. logo
Mulklé Metaal B.V.

Stel uw vraag

Machineframes | Apeldoorn