Mulklé Metaal bouwt machineframes voor klanten in de regio Almere

Waarin kenmerkt Mulklé Metaal zich met betrekking tot het vervaardigen van machineframes? Mulklé Metaal heeft haar vestiging vlakbij Almere en bouwt machineframes geheel naar de wensen van de klant. Wij horen graag van onze klanten waar, of op welke manier bij u in Almere de machineframes gebruikt gaan worden zodat wij optimaal op de wens in kunnen spelen. Voor opdrachtgevers hebben wij reeds een grote variëteit aan machineframes e.d. geleverd uit diverse industrieën in Almere en de rest van Nederland. Wij kunnen i.v.m. onze hijscapaciteit delen voor machineframes tot ca. 5000 kg totaalgewicht maken. Laat u zich vrijblijvend adviseren door ons over machineframes, uniek gemaakt nabij Almere. Neem contact met ons op middels het contactformulier op de website.

Mulklé Metaal kenmerkt zich in vervaardiging van machineframes

Wij kunnen een erg breed scala aan machineframes voor u in Almere op maat ontwerpen, bouwen en monteren. Van trappen tot spantconstructies, van machineframes tot bordessen. Hiervoor bestaat de mogelijkheid van gebruik van elk materiaal, waaronder staal, aluminium en rvs, afhankelijk van de situatie. Mulklé Metaal verwerkt voornamelijk staal in vele soorten, maten en kwaliteiten. Maar ook het snijden, kanten en lassen van RVS en aluminium behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben een voorraad plaat, koker en stafmaterialen om snel op vragen vanuit u als klant te kunnen reageren. Wij hebben ruime ervaring in het verwerken van o.a. de volgende materialen in machineframes:

  • Staal
  • Hoge sterkte stalen
  • Slijtvaste staalsoorten
  • Cortenstaal
  • Roestvaststaal
  • Aluminium

Wij adviseren u graag in onze werkplaats vlakbij Almere bij het ontwerpen van machineframes.

Naast machineframes een breed scala aan diensten

Mulklé Metaal kan u als klant in de omgeving van Almere machineframes leveren, maar wij produceren meer constructies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trappen, staalconstructies voor de utiliteitsbouw, stalen zitbanken en andere producten van cortenstaal voor o.a. hoveniersbedrijven. Machineframes gebouwd volgens uw wensen en eisen is toch wel een speerpunt van Mulklé Metaal nabij Almere. Om deze machineframes te bouwen, beschikken wij uiteraard over de juiste certificeren als bedrijf, zoals VCA en de NCK veiligheids-, management en milieucertificering. In onze werkplaats in de regio Almere waar machineframes worden vervaardigd, beschikken wij over de meest moderne gereedschappen, zoals lintzaagmachine, ponsknipmachine, pers/buigmachine, uitslijpmachine en nog veel meer. Ook onze medewerkers beschikken niet alleen over veel ervaring, maar natuurlijk ook over de juiste kennis om machineframes te bouwen voor u in Almere en omgeving. Laat u zich inspireren door de website en maak een afspraak met Mulklé Metaal om de bouw van machineframes te bespreken.

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

 

Copyright © Mulklé Metaal 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap