Cortenstaal

Cortenstaal verwerking: Producten voor de tuin van Mulklé Metaal 

Mulklé Metaal blinkt uit in het werken met cortenstaal, een robuuste metaallegering ideaal voor tuinobjecten. Dit materiaal, verrijkt met koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom, ontwikkelt een kenmerkende roestkleur die uw tuin een unieke uitstraling geeft. We ontwerpen en vervaardigen een breed scala aan tuinproducten, van brievenbussen en gevels tot tuinafscheidingen, die perfect bestand zijn tegen weer en wind. Ontdek onze duurzame en stijlvolle oplossingen rondom cortenstaal die niet alleen functioneel zijn maar ook bijdragen aan uw buitenruimte. 

Welke producten voor uw tuin is het materiaal geschikt voor 

Het is bijzonder geschikt voor diverse tuinobjecten dankzij zijn sterkte en duurzaamheid, vergelijkbaar met die van roestvast staal. Het is de perfecte keuze voor items die het hele jaar door buiten staan, zoals plantenbakken, sculpturen, tuinpaden, en waterpartijen. Onze producten van cortenstaal passen naadloos in elke tuinontwerp, van modern tot traditioneel, en verrijken uw tuin met een warme, natuurlijke uitstraling. Mulklé Metaal biedt maatwerk oplossingen om aan al uw wensen te voldoen, zodat elk stuk perfect aansluit bij de stijl en functie van uw buitenruimte. 

De voordelen van Mulklé Metaal 

Het kiezen voor Mulklé Metaal voor uw tuin biedt tal van voordelen. Onze producten roesten tot een bepaald niveau en stabiliseren dan, wat betekent dat ze hun robuuste uitstraling behouden zonder verdere erosie. Afhankelijk van het lokale klimaat verandert het materiaal van kleur, wat elke creatie uniek maakt. Binnen 12 tot 18 maanden stopt het afgeven van roestdeeltjes, waardoor het ideaal is voor allerlei buitentoepassingen. Wij bieden niet alleen standaardproducten maar ook op maat gemaakte ontwerpen, waarbij we nauw met u samenwerken van idee tot realisatie. 

Cortenstaal product nodig? Schakel Mulklé Metaal in! 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw tuin? Mulklé Metaal staat klaar om uw visie tot leven te brengen. Of u nu specifieke wensen heeft of op zoek bent naar inspiratie, ons team van deskundigen biedt persoonlijk advies en ondersteuning door het hele proces. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, telefonisch, of per e-mail voor meer informatie of een offerte op maat. Laat Mulklé Metaal u helpen de perfecte cortenstaal toevoeging voor uw tuin te realiseren. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Mulklé Metaal B.V. logo
Mulklé Metaal B.V.

Stel uw vraag

Cortenstaal