Mulklé Metaal is specialist in verwerking van cortenstaal

Mulklé Metaal is specialist in verwerking van cortenstaalMulklé Metaal is specialist in verwerking van cortenstaal. Wij zijn ervaren in producten ontwerpen die van cortenstaal zijn gemaakt. Cortenstaal staat ook wel bekend onder de merknaam COR-TEN-staal. Het is een metaallegering dat bestaat uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Het is erg geschikt voor objecten die buiten in weer en wind staan. Bent u benieuwd welke producten wij hebben ontworpen? Hier kunt u een aantal voorbeelden bekijken.

Cortenstaal is perfect voor objecten in uw tuin

Cortenstaal is perfect voor objecten in uw tuin omdat de sterkte vergelijkbaar is met gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal. U herkent cortenstaal aan de bruine roestkleur. Vandaag de dag is cortenstaal een modetrend voor bijvoorbeeld tuinontwerpen. Mulklé Metaal maakt mooie objecten van cortenstaal voor in uw tuin. De voordelen van cortenstaal bij Mulklé Metaal voor in uw tuin:

  • Cortenstaal van Mulklé Metaal roest maar tot op een bepaald niveau.
  • Afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid regen en zonder verandert cortenstaal van kleur.
  • Het proces om geen roestpartikels meer af te geven, en dus niet meer verder roest, is ongeveer 12 tot 18 maanden.
  • Het is geschikt voor vele objecten die buiten worden gebruikt zoals brievenbussen, gevels of tuinafscheidingen.
  • Mulklé Metaal denkt met u mee van ontwerp tot vervaardiging van het object.

Heeft u speciale wensen? Of heeft u van uw opdrachtgever een verlanglijstje gekregen waarop objecten van staal staan? Mulklé Metaal denkt graag met u mee. Wij denken mee vanaf het ontwerp tot het vervaardigen. Om het perfecte object te maken beschikken wij over de juiste software.

Contact met Mulklé Mentaal

Wilt u graag meer informatie ontvangen over dit product of wat Mulklé Metaal voor u kunt betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord. U kunt gebruik maken van ons contactformulier. Op deze pagina vindt u direct ons telefoonnummer en ons emailadres.

Maak a.u.b. uw keuze:

 

Copyright © Mulklé Metaal 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap