Lasersnijden cortenstaal in de omgeving van Zoetermeer

Opstaande rand van cortenstaalMisschien heeft u wel eens een meubel van cortenstaal in een tuin zien staan of een groot kunstwerk van cortenstaal op een plein in een stad die u bezocht heeft. De laatste jaren is een meubel van cortenstaal steeds meer een trend geworden en komt dit ook vaak terug in tuinprogramma’s. Wellicht heeft u al enig idee wat cortenstaal is, maar heeft u nog geen idee welke mogelijkheden er allemaal zijn. Mulklé Metaal levert cortenstaal met de laser gesneden in de omgeving van Zoetermeer. Wij denken graag met u mee en vertellen graag wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Verwerking van cortenstaal d.m.v. lasersnijden

Cortenstaal is een metaallegering die bestaat uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Je kunt de sterkte van cortenstaal vergelijken met bijvoorbeeld roestvast staal. Cortenstaal kan op verschillende manieren verwerkt worden. Om hier uiteindelijk een meubel of kunstwerk van te kunnen maken wordt de techniek lasersnijden gebruikt. Dit is een industriële bewerkingstechniek, waarbij tijdens het lasersnijden van cortenstaal een elektromagnetische stralingsbron ontstaat die licht uitzendt in een bundel. Uiteindelijk ontstaat er een laserstraal waarmee je cortenstaal in verschillende vormen en maten kunt snijden.

Een meubel van cortenstaal in uw tuin in de omgeving van Zoetermeer

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om plantenbakken of een kunstobject van cortenstaal te laten maken in uw tuin. Het is daarnaast ook mogelijk om een naambordje of logo van cortenstaal te bestellen. Cortenstaal is roestkleurig en geeft een modern effect. Ook voor het afwerken van uw balkon is cortenstaal een mooie optie. Doordat wij cortenstaal door middel van lasersnijden verwerken, kunnen wij de gewenste afmetingen toepassen.

Bestel nu uw meubel van cortenstaal in omgeving van Zoetermeer

Mulklé Metaal kan u adviseren van ontwerp tot vervaardiging. Maak een afspraak met ons middels het contactformulier op de website.

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

 

Copyright © Mulklé Metaal 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap