Gevelbekleding van cortenstaal in de omgeving van Harderwijk

Gevelbekleding van cortenstaal in de omgeving van HarderwijkWilt u de gevelbekleding uw woning of bedrijfspand in de buurt van Harderwijk voorzien van cortenstaal? Dan bent u bij Mulklé Metaal aan het juiste adres. Samen bekijken we de situatie en overleggen we welke opties er mogelijk zijn. Wij werken met vakkundig personeel en kunnen u hier professioneel advies over geven. Cortenstaal heeft een roeskleurige uitstraling. Wanneer de gevel voorzien wordt van cortenstaal is deze nog blank. Door externe factoren, voornamelijk vocht en regen, komt er een oxidehuid op het staal. Deze laag beschermt het staal tegen doorroesten en zorgt ervoor dat cortenstaal zijn kleur en kwaliteiten behoudt. Laat nu de gevel van uw woning of bedrijfspand in de buurt van Harderwijk voorzien van cortenstaal.

Voordelen van gevelbekleding van cortenstaal

Gevelbekleding van cortenstaal biedt diverse mogelijkheden. Naast dat het een stoer en robuust uiterlijk aan uw woning of bedrijfspand geeft, zijn er ook voordelen:

  • Cortenstaal is stevig materiaal en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden
  • Het wordt vaak gemaakt van gerecycled materiaal
  • Weinig tot geen zonreflectie
  • Op maat gemaakt, dus geschikt voor elke situatie

Belangrijke punten bij het plaatsen van gevelbekleding van cortenstaal in de buurt van Harderwijk

Wanneer cortenstaal vochtig wordt kan het zijn dat dit bruine vlekken achterlaat. Daarom is het belangrijk dat bij het plaatsen van de gevelbekleding van cortenstaal er rekening wordt gehouden met de afvoer hiervan. Ook dient het cortenstaal niet geplaatst te worden op een plek waar het constant blootgesteld wordt aan extreme weersomstandigheden. En als laatste moet er rekening worden gehouden dat er genoeg ruimte is voor ventilatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van gevelbekleding van cortenstaal in de omgeving van Harderwijk

Mulklé Metaal denkt graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag advies over het plaatsen van gevelbekleding van cortenstaal in de buurt van Harderwijk.

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

 

Copyright © Mulklé Metaal 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap