Cortenstaal voor gebruik in Amsterdam en de rest van Nederland

Cortenstaal komt in de regio Amsterdam al op veel plekken voor zowel openbare als prive eigendommen. Cortenstaal kanCortenstaal bij Mulkle Staal gebruikt worden in bijvoorbeeld:

  • Architectuur, denk aan gevelbekleding. Het Infoversum in Groningen is een mooie voorbeeld hiervan, maar ook het Jopie Huisman museum in Workum.
  • Constructies, zoals bruggen, hoogbouw en schoorstenen. In Zoetermeer is de fietsersbrug over de Leidschendamseweg van cortenstaal vervaardigd.
  • Scheepscontainers
  • Kunst: In Amsterdam prijkt een kunstwerk van Shlomo Schwarzberg, genaamd Zonder Tafel.
  • Scheepsbouw/offshore vanwege de corrosiebestendigheid, als voorbeeld booreilanden
  • Roeden voor windmolens

In de binnenhuisarchitectuur en tuinarchitectuur in Amsterdam en de rest van Nederland is de industriële look super trendy. Het cortenstaal past perfect bij deze trend. Hoveniers maken erfafscheidingen, bordertrappen en vuurkorven etc. van cortenstaal. Bijkomend voordeel is dat voorwerpen van cortenstaal niet geschilderd hoeven te worden, maar juist door de roest steeds mooier worden.

Cortenstaal laat u verwerken tot een product bij Mulkle Metaal

Waarom kiezen voor Mulkle Metaal vlakbij Amsterdam voor verwerking van cortenstaal? Wij kunnen een erg breed scala aan producten voor u in Amsterdam van cortenstaal op maat ontwerpen, bouwen en monteren. Voor klanten hebben wij onlangs bloem/plantenbakken, trappen en designvoorwerpen gemaakt voor tuinen in de regio Amsterdam. Mulklé Metaal verwerkt cortenstaal in vele maten. Maar ook het snijden, kanten en lassen van cortenstaal behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben een altijd voldoende voorraad cortenstaal om snel op vragen te kunnen reageren. Onze medewerkers hebben ook ruime ervaring in het verwerken van cortenstaal. In onze werkplaats beschikken wij over diverse randapparatuur om cortenstaal te bewerken tot uw wens(en). Zo hebben wij diverse lasapparatuur, plaatscharen, rollenwalsen en ponsknipmachine. Ontwerper, architect? U heeft als opdracht een object te (laten) vervaardigen in de regio Amsterdam van cortenstaal? Mulkle Metaal kan u adviseren van ontwerp tot vervaardiging. Maak een afspraak met ons middels het contactformulier op de website.

Trendsetter met voorwerpen en andere toepassingen van cortenstaal

Het cortenstaal wordt veel toegepast voor kunstwerken. Maar ook voor constructies wordt Cortenstaal gebruikt in bijvoorbeeld Amsterdam. Wel moeten de profielen over voldoende dikte beschikken (corrosietoeslag). Cortenstaal dat een behoorlijke dikte toeslag heeft kan worden gebruikt voor bruggen, scheepscontainers en op booreilanden. Cortenstaal wordt toegepast voor tuinmeubelen, borders en afscheidingen. Vorming van de oranjebruine roest laag duurt 1 a 2 jaar. De kleur van het cortenstaal is afhankelijk van de omstandigheden. De eindkleur is afhankelijk van de vochtigheid, de temperatuur en stand van het object (horizontaal of verticaal) t.o.v. zon, weer en wind. Kortom, het gebruik van cortenstaal voor u in Amsterdam en de rest van Nederland is eindeloos. Doordat Mulkle Metaal jarenlange ervaring heeft met diverse staal en metaalsoorten, is uiteraard cortenstaal een materiaal waar Mulkle wel raad mee weet. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak bij u op de locatie of bij ons de werkplaats.

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

 

Copyright © Mulklé Metaal 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap